Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas

24 november 2019

Hallo allemaal,

Nog maar 4 weken en dan komt Sinterklaas weer in het land, een leuke en spannende tijd voor de kinderen. Ook bij Buurtvereniging De Hoge Regt wordt er weer een bezoekje gebracht, dit jaar door Sinterklaas zelf en zijn zwarte Piet.

Datum en tijd

We hebben helaas wel de datum zoals die op de site staat moeten wijzigen. De datum is nu zondag 24 nov as, graag uiterlijk om 13.45 uur bij Koetje Boe aanwezig zijn, Beekerheide 12a te Beek en Donk. Het belooft een erg leuke middag te worden en zal duren tot ongeveer 15.30 uur.

Cadeautjes inleveren

We willen hetzelfde doen als vorig jaar en dat ieder kind een cadeautje van 5 euro gaat krijgen. Dit cadeautje mogen jullie weer zelf kopen en kan ingeleverd worden op dinsdag 19 november tussen 19.30-20.30 uur bij Den Hoek 12 (Kim de Koning). Graag het cadeautje voorzien van naam en achternaam van het kind. Ook is het leuk als jullie even per kind een paar woorden willen opschrijven voor Sinterklaas (b.v. Jan Janssen, 5 jaar oud, zit op zwemles en houdt van spelen met zijn lego) en dit ook afgeven tegelijkertijd met het cadeautje.

Mocht je op deze avond het cadeautje niet kunnen inleveren en wil je graag dat jouw kind(eren) toch meedoet(doen) aan deze middag neem dan contact op met Angelique van der Heijden (06-43539366).

Hopelijk mogen wij vele kinderen van de buurtvereniging ontmoeten op deze sinterklaasmiddag. Alvast fijne sinterklaastijd toegewenst!


Aanmelden

Gesloten.

Gegevens

Datum:
24 november 2019